Maak kennis met Suresh Debidin, een bevlogen en creatieve architect met passie voor het creëren van architectuur welke de basis vormt voor het geven van antwoorden op de werkelijke behoefte van de gebruiker, opdrachtgever en hun omgeving.

Met trots kan ik zeggen dat ik 25 jaar ervaring heb opgebouwd in de architectuurwereld. Gedurende deze periode heb ik de kans gehad om mijn expertise en passie voor het vak te ontwikkelen welke geleidt heeft in ruime ervaring in verbouw-, en nieuwbouwprojecten variërend van woningen, appartementen - complexen, het verbouwen van bestaande woonhuizen tot kantoorpanden.

 

De afgelopen 10 jaar heb ik mij op op de diverse facetten van het architecten en bouwkundige vak mogen bewegen bij architectenbureau POLO Architects (Antwerpen, Belgie).

Als projectarchitect was ik verantwoordelijk voor het begeleiden van diverse projecten van ontwerp tot en met uitvoering en had ik daarbij contact met alle partijen en leidde zo de projecten in goede banen. 

 

Wat mij onderscheidt is mijn vermogen om niet alleen esthetische en technische aspecten in overweging te nemen, maar ook de ruimtelijke en programmatische componenten van een project. Ik begrijp architectuur meer is dan alleen het creëren van mooie gebouwen, het gaat om het voldoen aan de functionele en emotionele behoeften van de mensen die er gebruik van zullen maken. Een betekenis verschil maken voor de eindgebruiker is voor mij een voorwaarde van bij elke opgave. Dit doe ik met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor de mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil!

 

 

Werkzaam o.a. bij

2008 / heden  POLO Architects, Antwerpen (België)

2008 / heden  SdArchitect, Poortugaal

2008 / 2009    HD Projectrealisatie BV, Rotterdam

2006 / 2008    TIB architecten, Rotterdam

2003 / 2006    Maccreanor Lavington Architects, Rotterdam

1999 / 2003    EGM architecten, Dordrecht

 

Opleiding

1999 / 2004     Architectuur, Academie van Bouwkunst te Rotterdam

1996 / 1999     Bouwkunde en Architectuur, Hogeschool Rotterdam & Omstreken